Ultimele produse vizitate:

Ultimele categorii vizitate:

Promotionale / Tiparituri:
Agende Piele Italia 2018
Agendele de piele 2018 sunt considerate cele mai exclusiviste produse destinate sectorului bussines. Noi va punem la dispozitie cea mai noua colectie de agende din piele ITALIA in care veti gasi o serie de modele consacrate precum:


Monza, Nappy , Soave, Monte CarloNovara, Verona precum si o serie de modele noi:   Millenium Due, Giove,  Venus, Eclipse, Elba, , Giglio , Chiara, Isola, Silk, Diamante, Nappa, Bella Blu
   
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt excelent executate, iar gama coloristica va va surprinde placut: o multitudine de culori elegante, la care se adauga accente cromatice.

Cadou de lux, destinat persoanelor pentru care imaginea conteaza, agenda din piele are, pe langa tinuta impecabila, avantajul durabilitatii in timp - puteti schimba interiorul de la an la an, pastrand coperta din piele.

Agenda de piele poate constitui cadoul ideal pentru orice persoana care isi doreste consemnarea informatiilor pe un suport elegant, care sa vorbeasca despre personalitatea posesorului.

Toate aceste agende pot fi personalizate prin tehnici diverse: gravura sau placuta gravata, folio, timbru sec.
 
 
Va recomandam:
Capri 2018 (27x33 cm) NOU!

Arles 2018 (15 x 21 cm)

Newsletter:
Aboneaza-te la newsletter-ele noastre pentru a afla noutatile:
Noutati:
Tucson Claps Notes 2018

Sherwood 2018 (17x24 cm)

Vizitatori:


Statistici site
Copyright (©) 2007 - 2016 - SIMACO ADVERTISING. Toate drepturile rezervate. Agende 2016 Calendare 2016